logo studio zōtō

midori kinto gift box

MAAK EEN POSITIEVE IMPACT

—  verras, breng op een unieke manier jullie boodschap over en creëer een blijvende indruk

ZAKELIJKE GESCHENKEN

BEDACHTZAAM

Geef een persoonlijk geschenk met betekenis en waar goed over nagedacht is. Laat zien dat jullie de moeite hebben gedaan om de ontvangers te verrassen en maak een positieve indruk. Zo’n geschenk wordt niet zomaar alleen in ontvangst genomen, maar zal ook echt worden gewaardeerd door de ontvangers. 

VERFIJNDE KWALITEIT

Ontdek de impact van verfijnde eenvoud, geen overdaad, maar een bewuste keuze voor kwaliteit. Wij selecteren alle items met aandacht voor vakmanschap, mooie materialen en tijdloos design. Een exclusief geschenk met als doel de ontvangers een speciaal gevoel te geven en een blijvende herinnering te creëren.

PERFECTE PRESENTATIE

De verpakking is niet alleen een omhulsel, maar een belofte van iets bijzonders binnenin. Met passie voor esthetiek en oog voor detail pakken wij elke zōtō gift box zorgvuldig in. Van duurzame inpakmaterialen tot het perfecte lint. De gift experience begint al bij de presentatie van het geschenk.

Gloobles
Gloobles - Watergang

WIE ZIJN WIJ

DE GIFT STUDIO

Geïnspireerd door de kunst van het lekker eten en drinken, design, ambacht en slow living is zōtō een zakelijke gift studio die het net even anders doet. Wij streven naar perfectie, producten van hoge kwaliteit, de beste in zijn soort, maar hechten ook veel waarde aan originaliteit en echtheid, het verhaal achter een product. Het gaat bij ons om het bewust geven van een geschenk aan klanten, partners of werknemers met aandacht voor detail, personalisatie en betekenis. 

De naam zōtō verwijst naar de Japanse traditie van het geven van geschenken om je relaties te koesteren, waarbij de keuze van het geschenk, de presentatie en de timing belangrijke aspecten zijn. Wij zien elk geschenk als een kans om een positieve impact te creëren en de ontvangers echt te laten voelen dat ze gewaardeerd worden en speciaal zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten? We zijn een kei in luisteren, naar jullie wensen, boodschap, doelen… en stellen de juiste vragen om een compleet beeld te krijgen van wat jullie willen bereiken met jullie gift project. We zijn creatief, daarmee kunnen wij alles wat we gehoord hebben heel goed vertalen naar een uniek en persoonlijk geschenk. In combinatie met ons organisatie talent betekent dit een tot in de puntjes verzorgde gift experience, uiteraard voor alle ontvangers, maar ook zeker voor jullie als gever.

Met onze expertise en creativiteit vertalen we jullie boodschap naar een uniek en persoonlijk geschenk.

DE POSITIEVE IMPACT

{

Ontzettend bedankt voor het onwijs gave kado, echt heel erg chique en wat goed verzonnen zeg!! Wij waarderen jullie contact echt enorm en de samenwerking vanaf het begin ging heel erg goed.

{

Via deze weg willen wij jullie hartelijk danken voor de ontzettend leuke geste. We gaan het zeker uitproberen… Ook wij kijken uit naar de realisatie van het project en de verdere samenwerking.

{

Dankjulliewel voor de kerstattentie. Het is transparant, geestrijk, zoet en komt uit een land dat wel wat hulp kan gebruiken. Mooie gedachten dus.

EnergieXP 2023 gift box

MAATWERK PROJECTEN

Een op maat ontworpen geschenk is origineel en creëert een positieve herinnering aan jullie bedrijf. Het versterkt de band met jullie ontvangers en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en aanbevelingen.

Op basis van jullie wensen en doelen stellen wij een relatiegeschenk samen dat perfect aansluit bij de gelegenheid en de juiste toon weet te raken. Met subtiele branding, verfijnde producten en een stijlvolle verpakking creëeren we een next level gift experience. Laat een indruk achter die niet snel vergeten wordt.

— start een gift project

Waterfles, koffiebeker en koffiebonen

GIFT COLLECTIE

Een snelle oplossing om toch een positieve impact te maken. We hebben een aantal geschenken zorgvuldig samengesteld voor diverse gelegenheden. Regelmatig voegen we een nieuwe gift box toe aan onze collectie.

Er is altijd wel een goede reden om je medewerkers of klanten te verrassen met een geschenk. Met de ‘Better Together’ gift box kun je bijvoorbeeld laten zien dat je jullie relatie waardeert. De combinatie van items in deze gift box zijn bijzonder en vullen elkaar perfect, net als jullie samenwerking. 

— bekijk collectie

Een tot in detail verzorgde gift experience voor de ontvangers en zeker ook voor jullie als gever.

L

SLOW GIFTING

Wij kiezen bewust voor duurzame, ambachtelijke of lokale producten met betekenis en een verhaal.

L

PERSOONLIJK

Een handgeschreven kaartje, maar ook de persoonlijkheid van jullie bedrijf komt terug in het geschenk.

L

OOG VOOR DETAIL

De kleine details die niet opvallen, zijn wel de finishing touch die een geschenk perfect maken. 

L

OPVALLEND

Een bedachtzaam geschenk, een stijlvolle verpakking of een andere timing valt op tussen de rest.

L

SUBTIELE BRANDING

Wij laten naar wens jullie logo en huisstijl subtiel terugkomen in het geschenk ontwerp en verpakking.

L

LOGISTIEK

Geen zorgen, wij doen de gehele logistiek tot levering bij jullie op kantoor of bij de ontvangers thuis.

ERVAAR HET ZELF

Mini gift box

GRATIS MINI GIFT