logo studio zōtō

OFFICE ESSENTIALS

 

WATER

De office essentials gift boxes zijn stijlvol en praktisch, samengesteld met onmisbare items voor onderweg naar en op kantoor.

Er zijn diverse combinaties mogelijk.

— request estimate

GIFT BOX ITEMS

KINTO water bottle

Een lichtgewicht en krasbestendige waterfles. Kinto zorgt voor een goede balans in esthetiek en gebruiksgemak. De dop opent met een enkele draai en heeft een lus waardoor de fles handig is om mee te nemen. Als er water in de fles zit komt de mooie vorm en transparantie van de fles helemaal tot zijn recht. 

MD paper notebook

Een minimalistisch notitieboek van MD paper products. Gemaakt volgens het Japanse Kaizen principe, wat betekent dat ze voortdurend op zoek zijn naar manieren om de kwaliteit te verbeteren. Het resultaat is papier dat niet vlekt en fantastisch is om op te schrijven. Het notitieboek heeft een lay-flat binding en geen cover voor een optimale schrijfbeleving. 

Midori brass pencil

Een Japans design potlood met koperen huls en gum. Het potlood bestaat uit twee delen, gesloten kun je hem handig meenemen en open ligt deze prettig in de hand. Ideaal voor potloden die te kort zijn geworden, om nog comfortabel mee te schrijven. De koperen huls van het potlood  verouderd prachtig en krijgt steeds meer karakter, het vertelt zijn eigen verhaal.