logo studio zōtō

OFFICE ESSENTIALS

 

COFFEE

De office essentials gift boxes zijn stijlvol en praktisch, samengesteld met onmisbare items voor onderweg naar en op kantoor.

Er zijn diverse combinaties mogelijk.

— request estimate

GIFT BOX ITEMS

La Cabra specialty coffee

Een doosje singel origin specialty koffiebonen van La Cabra coffee. De eerlijke, innovatieve en toegewijde benadering van deze Deense koffiebranderij uit Aarhus resulteren in fantastische koffiebonen, licht gebrand zodat je de prachtige smaaktonen van de origine goed kunt proeven.

MD paper notebook

Een minimalistisch notebook van MD paper products. Gemaakt volgens het Japanse Kaizen principe, wat betekent dat ze voortdurend op zoek zijn naar manieren om de kwaliteit te verbeteren. Het resultaat is papier dat niet vlekt en fantastisch is om op te schrijven. Het notitieboek heeft een lay-flat binding en geen cover voor een optimale schrijfbeleving. 

HUSKEE cup

De Huskee Cup is een stijlvolle en duurzame to-go beker gemaakt van koffieschillen (husk) die tijdens de productie van koffie overblijven. Door het speciale design ligt de beker lekker in de hand en blijft de koffie langer warm. De drie kleine gaatjes in de deksel zorgen ervoor dat de geur van de drank niet verloren gaat tijdens het drinken en ook de opstaande rand is perfect ontworpen voor een fijne drinkbeleving.