logo studio zōtō

ZAKELIJKE GESCHENKEN

 

VOOR PERSONEEL

Geef nieuwe medewerkers een warm welkom met onze stijlvolle en praktische onboarding gift box. Samengesteld met onmisbare items voor onderweg naar en op kantoor.

Er zijn diverse combinaties mogelijk.

start een gift project

ONBOARDING GIFT BOX

KINTO waterfles

Een lichtgewicht en krasbestendige waterfles. Kinto zorgt voor een goede balans in esthetiek en gebruiksgemak. De dop opent met een enkele draai en heeft een lus waardoor de fles handig is om mee te nemen. Als er water in de fles zit komt de mooie vorm en transparantie van de fles helemaal tot zijn recht. 

HUSKEE cup

De Huskee cup is een stijlvolle en duurzame to-go beker gemaakt van schillen (husk) die tijdens de productie van koffie overblijven. Door het speciale design ligt de beker lekker in de hand en blijft de thee langer warm. De drie kleine gaatjes in de deksel zorgen ervoor dat de geur van de drank niet verloren gaat tijdens het drinken en ook de opstaande rand is perfect ontworpen voor een fijne drinkbeleving.

MD paper notebook

Een minimalistisch notitieboek van MD paper products. Gemaakt volgens het Japanse Kaizen principe, wat betekent dat ze voortdurend op zoek zijn naar manieren om de kwaliteit te verbeteren. Het resultaat is papier dat niet vlekt en fantastisch is om op te schrijven. Het notitieboek heeft een lay-flat binding en geen cover voor een optimale schrijfbeleving. 

Midori brass potlood

Een Japans design potlood met koperen huls en gum. Het potlood bestaat uit twee delen, gesloten kun je hem handig meenemen en open ligt deze prettig in de hand. Ideaal voor potloden die te kort zijn geworden, om nog comfortabel mee te schrijven. De koperen huls van het potlood  verouderd prachtig en krijgt steeds meer karakter, het vertelt zijn eigen verhaal. 

La Cabra specialy koffiebonen

Een doosje singel origin specialty koffiebonen van La Cabra coffee. De eerlijke, innovatieve en toegewijde benadering van deze Deense koffiebranderij uit Aarhus resulteren in fantastische koffiebonen, licht gebrand zodat je de prachtige smaaktonen van de origine goed kunt proeven.

MEVROUW CHA kwaliteitsthee

Een zakje kwaliteitsthee, exclusief geselecteerd door theesommelier Linda. Deze prachtige theeknoppen zijn met de hand geplukt van wilde theebomen in China. De smaakbalans van deze bai ya pu erh witte thee is ongekend. Zacht en fris met krachtige aardse tonen en een fijne bloemige zoetheid.