logo studio zōtō

EnergieXP cocktail

SLUIT HET JAAR AF MET IMPACT

—  verras, breng op een unieke manier jullie boodschap over en creëer een blijvende indruk

ZAKELIJKE GESCHENKEN

BEDACHTZAAM

Geef een geschenk dat persoonlijk en doordacht is, met echte betekenis. Laat zien dat jullie de tijd en aandacht hebben genomen om de ontvanger te verrassen en een blijvende indruk achter te laten. Zo’n geschenk wordt niet zomaar ontvangen, maar écht gewaardeerd.

VERFIJNDE KWALITEIT

Ontdek de impact van verfijnde eenvoud, geen overdaad, maar een bewuste keuze voor kwaliteit. Wij selecteren alle items met aandacht voor vakmanschap en tijdloos design. Een exclusief geschenk met als doel de ontvangers een speciaal gevoel.

PERFECTE PRESENTATIE

De verpakking is niet alleen een omhulsel, maar een belofte van iets bijzonders binnenin. Met passie voor esthetiek en oog voor detail pakken wij elke zōtō gift box zorgvuldig in. De gift experience begint al bij de presentatie van het geschenk.

EnergieXP gift box
EnergieXP cocktail recept

DE POSITIEVE IMPACT

{

Ontzettend bedankt voor het onwijs gave kado, echt heel erg chique en wat goed verzonnen zeg!! Wij waarderen jullie contact echt enorm en de samenwerking vanaf het begin ging heel erg goed.

{

Via deze weg willen wij jullie hartelijk danken voor de ontzettend leuke geste. We gaan het zeker uitproberen… Ook wij kijken uit naar de realisatie van het project en de verdere samenwerking.

{

Dankjulliewel voor de kerstattentie. Het is transparant, geestrijk, zoet en komt uit een land dat wel wat hulp kan gebruiken. Mooie gedachten dus.

Met onze expertise en creativiteit vertalen we jullie bedrijfsidentiteit naar een uniek cocktail geschenk.

L

SLOW GIFTING

Wij kiezen bewust voor duurzame, ambachtelijke of lokale producten met betekenis en een verhaal.

L

PERSOONLIJK

Een handgeschreven kaartje, maar ook de identiteit van jullie bedrijf komt terug in het geschenk.

L

OOG VOOR DETAIL

De kleine details die niet opvallen, zijn wel de finishing touch die een geschenk perfect maken. 

L

OPVALLEND

Een bedachtzaam geschenk, een stijlvolle verpakking of een andere timing valt op tussen de rest.

L

SUBTIELE BRANDING

Wij laten naar wens jullie logo en huisstijl subtiel terugkomen in het geschenk ontwerp en verpakking.

L

LOGISTIEKE SERVICE

Met onze persoonlijke service ontzorgen wij tot levering bij jullie op kantoor of bij de ontvangers.

WIE ZIJN WIJ

DE GIFT STUDIO

Geïnspireerd door de kunst van het lekker eten en drinken, design, ambacht en slow living is zōtō een zakelijke gift studio die het net even anders doet. Wij streven naar perfectie, producten van hoge kwaliteit, de beste in zijn soort, maar hechten ook veel waarde aan originaliteit en echtheid, het verhaal achter een product. Het gaat bij ons om het bewust geven van een geschenk aan klanten, partners of werknemers met aandacht voor detail, personalisatie en betekenis. 

De naam zōtō verwijst naar de Japanse traditie van het geven van geschenken om je relaties te koesteren, waarbij de keuze van het geschenk, de presentatie en de timing belangrijke aspecten zijn. Wij zien elk geschenk als een kans om een positieve impact te creëren en de ontvangers echt te laten voelen dat ze gewaardeerd worden en speciaal zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten? We zijn een kei in luisteren, naar jullie wensen, verhaal, doelen… en stellen de juiste vragen om een compleet beeld te krijgen van wat jullie willen bereiken met jullie gift project. We zijn creatief, daarmee kunnen wij alles wat we gehoord hebben heel goed vertalen naar een uniek en persoonlijk geschenk. In combinatie met ons organisatie talent en persoonlijke service betekent dit een tot in de puntjes verzorgde gift experience, uiteraard voor alle ontvangers, maar ook zeker voor jullie als gever.

Een tot in detail verzorgde gift experience voor de ontvangers en zeker ook voor jullie als gever.

Cocktail gift box 2023

COCKTAIL GESCHENK

De feestdagen zijn een periode waarin veel bedrijven geschenken versturen, en het is dan ook cruciaal om op te vallen tussen de massa.

Maak een blijvende indruk met een cocktail gift box die de identiteit van jullie bedrijf op een subtiele en feestelijke manier weerspiegelt. 

Het mixen van jullie unieke cocktail draagt bij aan een gezellig moment en zorgt daardoor voor een positieve herinnering aan jullie bedrijf.

Ontvang vrijblijvend een gratis ontwerp voor jullie eigen bedrijfscocktail op maat.

GRATIS ONTWERP OP MAAT