logo studio zōtō

midori kinto gift box

MAAK EEN POSITIEVE IMPACT

—  verras, breng op een unieke manier jullie boodschap over en creëer een blijvende indruk

ZAKELIJKE GESCHENKEN

BEDACHTZAAM

Geef een geschenk dat persoonlijk en doordacht is, met echte betekenis. Laat zien dat jullie de tijd en aandacht hebben genomen om de ontvanger te verrassen en een blijvende indruk achter te laten. Zo’n geschenk wordt niet zomaar ontvangen, maar écht gewaardeerd.

VERFIJNDE KWALITEIT

Ontdek de impact van verfijnde eenvoud, geen overdaad, maar een bewuste keuze voor kwaliteit. Wij selecteren alle items met aandacht voor vakmanschap en tijdloos design. Een exclusief geschenk met als doel de ontvangers een speciaal gevoel.

PERFECTE PRESENTATIE

De verpakking is niet alleen een omhulsel, maar een belofte van iets bijzonders binnenin. Met passie voor esthetiek en oog voor detail pakken wij elke zōtō gift box zorgvuldig in. De gift experience begint al bij de presentatie van het geschenk.

Val op met een cocktail geschenk die jullie bedrijfsidentiteit op een feestelijke manier weerspiegelt.

Gloobles
Gloobles - Watergang

WIE ZIJN WIJ

DE GIFT STUDIO

Geïnspireerd door de kunst van het lekker eten en drinken, design, ambacht en slow living is zōtō een zakelijke gift studio die het net even anders doet. Wij streven naar perfectie, producten van hoge kwaliteit, de beste in zijn soort, maar hechten ook veel waarde aan originaliteit en echtheid, het verhaal achter een product. Het gaat bij ons om het bewust geven van een geschenk aan klanten, partners of werknemers met aandacht voor detail, personalisatie en betekenis. 

De naam zōtō verwijst naar de Japanse traditie van het geven van geschenken om je relaties te koesteren, waarbij de keuze van het geschenk, de presentatie en de timing belangrijke aspecten zijn. Wij zien elk geschenk als een kans om een positieve impact te creëren en de ontvangers echt te laten voelen dat ze gewaardeerd worden en speciaal zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten? We zijn een kei in luisteren, naar jullie wensen, boodschap, doelen… en stellen de juiste vragen om een compleet beeld te krijgen van wat jullie willen bereiken met jullie gift project. We zijn creatief, daarmee kunnen wij alles wat we gehoord hebben heel goed vertalen naar een uniek en persoonlijk geschenk. In combinatie met ons organisatie talent en persoonlijke service betekent dit een tot in de puntjes verzorgde gift experience, uiteraard voor alle ontvangers, maar ook zeker voor jullie als gever.

Met onze expertise en creativiteit vertalen we jullie verhaal naar een uniek en persoonlijk geschenk.

DE POSITIEVE IMPACT

{

Ontzettend bedankt voor het onwijs gave kado, echt heel erg chique en wat goed verzonnen zeg!! Wij waarderen jullie contact echt enorm en de samenwerking vanaf het begin ging heel erg goed.

{

Via deze weg willen wij jullie hartelijk danken voor de ontzettend leuke geste. We gaan het zeker uitproberen… Ook wij kijken uit naar de realisatie van het project en de verdere samenwerking.

{

Dankjulliewel voor de kerstattentie. Het is transparant, geestrijk, zoet en komt uit een land dat wel wat hulp kan gebruiken. Mooie gedachten dus.

maatwerk_energieXP

MAATWERK PROJECTEN

Een op maat ontworpen geschenk is origineel en creëert een positieve herinnering aan jullie bedrijf. Het versterkt de band met jullie ontvangers en kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en aanbevelingen.

Op basis van jullie wensen en doelen stellen wij een relatiegeschenk samen dat perfect aansluit bij de gelegenheid en de juiste toon weet te raken. Met subtiele branding, verfijnde producten en een stijlvolle verpakking creëeren we een next level gift experience. Laat een indruk achter die niet snel vergeten wordt.

— start een gift project

personeel_maatwerk

VOOR PERSONEEL

Er is altijd wel een goede reden om jullie medewerkers te verrassen met een geschenk. We hebben een aantal geschenken zorgvuldig samengesteld voor diverse gelegenheden, zoals onze “Work Wellness” en “Onboarding” gift box.

Een snelle oplossing om een positieve impact te maken. Bekijk onze collectie of neem contact met ons op, we denken graag met jullie mee om een mooi geschenk op maat samen te stellen.

— bekijk collectie

Een tot in detail verzorgde gift experience voor de ontvangers en zeker ook voor jullie als gever.

L

SLOW GIFTING

Wij kiezen bewust voor duurzame, ambachtelijke of lokale producten en ervaringen met betekenis.

L

PERSOONLIJK

Een handgeschreven kaartje, maar ook de identiteit van jullie bedrijf komt terug in het geschenk.

L

OOG VOOR DETAIL

De kleine details die niet opvallen, zijn wel de finishing touch die een geschenk perfect maken. 

L

OPVALLEND

Een bedachtzaam geschenk, een stijlvolle verpakking of een andere timing valt op tussen de rest.

L

SUBTIELE BRANDING

Wij laten naar wens jullie logo en huisstijl subtiel terugkomen in het geschenk ontwerp en verpakking.

L

LOGISTIEKE SERVICE

Met onze persoonlijke service ontzorgen wij tot levering bij jullie op kantoor of bij de ontvangers.

ERVAAR HET ZELF

Mini gift box

GRATIS MINI GIFT