logo studio zōtō

ZAKELIJKE GESCHENKEN

 

GUIDELINE

Appelcider, toast en notebook

Verras met een stijlvol geschenk, breng op een unieke manier jullie boodschap over en maak een blijvende indruk.

— start een gift project

Een Persoonlijk en uniek relatieGeschenk maakt Het Verschil

Een zakelijk geschenk is veel meer dan een aardig gebaar. Het is een kans om te laten zien dat je om je relaties geeft en dat je oog hebt voor wat echt belangrijk is. Met kerst voor de deur wil je natuurlijk dat jullie relatiegeschenk eruit springt en een blijvende positieve indruk maakt. Waarom dan kiezen voor een standaard cadeau als je met een persoonlijk, bijzonder en origineel geschenk op maat écht het verschil kunt maken? Het loont om voor een uniek cadeau te kiezen, bij studio zōtō zorgen we ervoor dat het geven ervan een feestje wordt voor zowel de ontvanger als voor jullie.

Aandacht voor persoonlijke details

Een standaard geschenk is snel geregeld, maar dat is ook precies hoe het overkomt: snel en onpersoonlijk. Bij studio zōtō zijn we ervan overtuigd dat een persoonlijk geschenk veel meer impact maakt. Wij luisteren naar wat jullie écht willen zeggen met jullie gift, naar de boodschap die jullie willen overbrengen. Door onze creativiteit in te zetten, vertalen we dat naar een uniek cadeau dat helemaal past bij jullie als gever. Geen geschenk uit een catalogus, maar een cadeau met een verhaal dat zorgt voor een glimlach.

Versterk jullie merkimago

In een wereld waar het moeilijk is om op te vallen, kan een origineel geschenk wonderen doen voor jullie imago. Wij helpen jullie om een cadeau te geven dat perfect aansluit bij jullie merk en de waarden die jullie willen uitstralen. Denk aan een geschenk dat niet alleen mooi is, maar ook iets zegt over wie jullie zijn. Door een doordacht geschenk te geven, laat je zien dat jullie bedrijf oog heeft voor detail en dat jullie de moeite hebben gedaan om de ontvangers te verrassen. Zo’n geschenk wordt niet zomaar alleen in ontvangst genomen, maar zal ook echt worden gewaardeerd. 

Het verhaal achter het geschenk

Bij studio zōtō selecteren we alle items met aandacht voor vakmanschap, mooie materialen en tijdloos design. Wij zijn geïnspireerd door de kunst van lekker eten en drinken, design, ambacht en slow living. Dat zie je terug in onze geschenken, die niet alleen de beste in hun soort zijn, maar ook een verhaal vertellen. Wij selecteren elk item met zorg, zodat het geschenk dat jullie geven niet alleen waarde heeft op het moment dat het wordt ontvangen, maar ook daarna. Laat zien dat jullie de moeite hebben gedaan om de ontvangers te verrassen en maak een positieve indruk. 

Creëer een sterke en duurzame relatie

Een goed gekozen geschenk laat zien dat je bereid bent om net dat beetje extra te doen. Het gaat om het gebaar, maar ook om de gedachte erachter. Bij studio zōtō geloven we dat een bewust geschenk bijdraagt aan een sterke en duurzame relatie. We zorgen ervoor dat elk geschenk tot in de puntjes is verzorgd, en dat je als gever net zo blij bent met het resultaat als de ontvanger. Door jullie verhaal te vertalen naar een geschenk, maken we de relatie nog persoonlijker en waardevoller.

Originaliteit blijft hangen

Omgeven door standaard geschenkoplossingen gaan wij juist voor originaliteit, geschenken op maat. Wij houden van echt en uniek, van iets dat je niet zomaar ergens anders vindt. Door te kiezen voor een geschenk op maat, laat je zien dat je oog hebt voor wat echt telt. Een cadeau samengesteld door studio zōtō is niet alleen een product, maar een ervaring. Het is iets waar de ontvanger nog lang over napraat, omdat het precies past en omdat het hen raakt op een persoonlijke manier.

Een cadeau dat bijblijft

Een persoonlijk en origineel zakelijk geschenk op maat is zoveel meer dan een aardigheidje. Het is een manier om je relaties te versterken, jullie merk te laten stralen en een blijvende indruk achter te laten. Bij studio zōtō begrijpen we dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat het geven van een geschenk een geweldige ervaring is, zowel voor jullie als voor de ontvanger. Met onze expertise en creativiteit vertalen we jullie boodschap naar een uniek en persoonlijk geschenk.

Wil je deze kerst écht iets moois geven, de mogelijkheden zijn oneindig, we denken graag met je mee. Neem contact met ons op via onze contactpagina op stuur een mail naar hello@studiozoto.com.